utorok 12. januára 2021

Maca môjho života ♡

Slovensko

Tento článok bude o tom, ako mi Maca zmenila život. Pokojne sa usaďte, poriadne vnímajte a som si istá, že pochopíte a budete ju chcieť vyskúšať tiež!


Na začiatok by bolo asi dobré povedať čo tá Maca vlastne je. Áno, píšem ju s veľkým "M" aj keď vôbec nemusím, ale ona si to naozaj zaslúži. Maca peruánska sa pýši tým, že spadá pod takzvané "superpotraviny",  posilňuje fyzickú ale aj psychickú kondíciu, pôsobí ako afrodiziakum a tak ďalej.... Existujú 4 druhy tejto rastliny (ak vás to zaujíma nájdete o tom veľa článkov na internete) ja ich zhrniem len v rýchlosti: žltá, červená, fialová a čierna. Čím je farba tmavšia, tým je chuť horkejšia a tým väčšie a lepšie účinky má na náš organizmus. Ja mám doma Macu z e-shopu, ktorá obsahuje všetky štyri druhy a tým podporuje hormonálnu rovnováhu (k nej sa počas článku ešte bezpodmienečne dostanem), energiu, pamäť, duševnú pohodu, vitalitu, sexualitu, výkon, plodnosť a koncentráciu. Široké spektrum, čo? 


Poďme už ale na vec! Prvýkrát som si Macu objednala cez prvú vlnu covid- kedy som zvážila, že je na čase začať o seba dbať a dať môjmu telu len to najlepšie- Kúpila som si práškovú Macu, ktorá je príšerne, ale naozaj príšerne odporná, haha. Zamiešanú s čistou vodou som ju nedávala ani omylom a tak som si ju začala pridávať do ovocných a zeleninových štiav, do jogurtu, do kávy atď. proste všade, kam sa dalo. 

A teraz k tej spomínanej hormonálnej rovnováhe. Som presne ten typ ženy, ktorá sa počas svojich dni zvíja od bolesti v kŕčoch a tým, ako som užívala tento zázrak, zrazu kŕče zmizli. Zrazu som počas menštruácie ani nemala vyhádzanú bradu, začala mi chodiť pravidelne ako hodinky na čas a nechápala som. Ďalšia vec, ktorú som si všimla je, že som prestala mať návaly horúčav, už ma viac neoblieval ľadový pot a už som ani nebola tak podráždená ako som bývala.


Ďalšie za mňa úžasné účinky sú napríklad, že posilňuje imunitný systém, pretože obsahuje 31 minerálov a 7 vitamínov. Ja som bývala nonstop chorá a odkedy ju užívam, musím si zaklopať, choroba ma obchádza. Znižuje hladinu cholesterolu, znižuje stres a odstraňuje pocity úzkosti- na tie mi taktiež veľmi pomohla, nakoľko sa liečim na panickú a úzkostnú poruchu antidepresívami. Športovci ju milujú, pretože urýchľuje regeneráciu a študenti majú na lásku k nej tiež dôvod- zlepšuje pamäť. 


Nezdá sa vám, že nejako skáčem z témy na tému? Sama sa strácam v tom čo chcem vlastne napísať, haha! Avšak ešte tu mám jednu podstatnú informáciu. Moja milovaná stránka, odkiaľ si ju objednávam ja, sa rozhodla zaradiť do ponuky Macu vo forme tabliet. Už žiadne výhovorky, už žiadne kyslé ksichtíky, žiadne fuj, nechcem, neviem to vypiť, je to horké, smrdí to.... Už si len každé ráno nalačno šupnem jednu tabletku do pusy, zapijem pol litrom teplej vody s citrónom a deň sa môže začať! 


Ak si sa dostala až sem, som nesmierne vďačná, že ťa táto téma zaujala (pevne verím, že zaujala) a budem rada, ak svoje zdravie podporíš aj ty a jednu takú Macu si zaobstaráš!

S láskou, Miška   

1 komentár

  1. Ja už som si macu vďaka tebe kúpila.. najlepšia vec čo som mohla spraviť, odporúčam ju aj iným a tiež sú maximálne spokojní! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Latest Instagrams